Támogatás

A portál kiadója a Szuverén Közéleti és Kulturális Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság. A kft. társasági szerződésben rögzített célja, hogy az emberi és állampolgári jogok, az európai és globális integrációt érintő magyarországi, külföldi és nemzetközi jogi események mind szélesebb körben váljanak ismertté.

A társaság vállalkozási tevékenységet csak közhasznú céljainak megvalósítása érdekében végez, üzletszerű, nyereségszerző gazdasági tevékenységet nem folytat. A társaság közvetlen politikai tevékenységet nem végez, szervezete pártoktól független, és pártoknak nem nyújt anyagi támogatást. A társaság céljainak megvalósítása érdekében fogalmazták meg az alapítók és a portál szerkesztői a Szuverén alapelveit.

A portál működtetéséhez szükséges anyagi forrásokat elsősorban pályázati úton elnyert támogatások, valamint szimpatizánsok adományai biztosíthatják. 

Legegyszerűbb és kellően biztonságos módja a Szuverén pénzbeli támogatásnak a PayPal rendszerének használata.

A támogatás összege átutalható netbankban vagy bankfiókban a Szuverén Nonprofit Kft. számlaszámára.
számlavezető bank: Kereskedelmi és Hitelbank
bankszámlaszám: 10402166 – 50526567 – 51841005

Egyéb támogatási szándék esetén lépjen velünk kapcsolatba: szuveren@szuveren.hu

A Szuverén nonprofit kft. 2010. évről szóló közhasznúsági jelentése itt tekinthető meg: 2010. évi közhasznúsági jelentés és pénzügyi beszámoló

A Szuverén nonprofit kft. 2011. évről szóló közhasznúsági jelentése itt tekinthető meg: 2011. évi közhasznúsági jelentés és pénzügyi beszámoló